. . .
<h3 class=Genieten midden in de natuur Omgeving">

Genieten midden in de natuur

Omgeving

Ouddorp, enkele jaren geleden uitgeroepen tot beste badplaats van Nederland, een geweldig stukje Nederland, gelegen aan de Noordzee op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp is omringd door prachtige natuur en vele mogelijkheden om in alle rust de vakantie door te brengen. Brede, schone stranden, helder zeewater en mooie natuurgebieden waar je urenlang kunt lopen zonder in de drukke massa terecht te komen. Kies je liever voor iets meer avontuur, actie en gezelligheid, dan is Ouddorp ook zeker iets voor jou! Ouddorp heeft het beste van 2 werelden.

Wat te doen in Ouddorp? - actief

Wat te doen in Ouddorp? - Cultuur & onstpanning

Stranden

Ouddorp heeft door zijn ligging op de kop van Goeree-Overflakkee een kuststrook van ca. 23 km aan zandstranden. Deze stranden zijn breed en schoon. De stranden van Ouddorp zijn meerdere malen uitgeroepen tot schoonste strand van Zuid-Holland en onlangs zelfs tot schoonste strand van Nederland. Ook wappert de Blauwe Vlag langs deze kust. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding. Die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan hebben schoon en veilig te zijn.

Natuur

Ga jij graag de natuur in? Dan kun je in onze omgeving je hart ophalen. Geniet van een verfrissende strandwandeling langs het Noordzeestrand of breng een bezoek aan één van de natuurgebieden in de omgeving. Ben je een echte wandelaar of fietser, dan is Goeree-Overflakkee bij uitstek the place to be! Wist je dat dit één van de locaties is met de meeste zonuren van Nederland. De schone zeelucht bezorgt je weer nieuwe energie.

© 2024 Camping De Vrijheid | Ontwerp & Realisatie: NDRK & Peacock websites