image

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Camping De Vrijheid
Vrijheidsweg 2
3253 LS Ouddorp
0187-681268
info@campingdevrijheid.nl

Routebeschrijving

De camping is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Druk op de knop ‘Plan mijn reis’ om uw route naar camping de Vrijheid te laten berekenen.

Bezoek ook eens onze andere parken

Naast Camping De Vrijheid zijn wij ook eigenaar van Landschapscamping de Vlugtheuvel in Stellendam en momenteel zijn we bezig met de realisatie van Park Zeedijk in Herkingen.

Landschapscamping De Vlugtheuvel

STELLENDAM

Landschapscamping de Vlugtheuvel is een gastvrije familiecamping, waar rust en ruimte, luxe en comfort centraal staan en is gelegen op Goeree Overflakkee. Het eiland met de zonnige zandstranden, unieke natuurgebieden en prachtig polderland. De kernwaarden van deze mooie camping zijn duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.

(Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over Landschapscamping de Vlugtheuvel)

Camping de Vlugtheuvel - Stellendam

Park Zeedijk (nu te boeken)

HERKINGEN

Park Zeedijk staat voor genieten van de natuur vanuit je eigen woning. Het Park is gelegen aan de rand van het mooie eiland Goeree-Overflakkee, tussen 2 natuurgebieden en op een steenworp afstand van de Grevelingen. Het aangrenzend natuurgebied is doorgetrokken in Park Zeedijk, waar 77 luxe recreatiewoningen worden gebouwd op een ruime kavel eigen grond. Hier kunt u heerlijk ontspannen, de frisse zeewind opsnuiven en de vele natuurgebieden verkennen. Kortom, recreëren in een prachtig gebied.

Park Zeedijk - Herkingen

Camping De Vrijheid | Vrijheidsweg 2 | 3253 LS Ouddorp | T +31 (0)187 68 12 68 | E info@campingdevrijheid.nl

© Camping De Vrijheid | Privacybeleid | Website: NDRK