. . .
<h3 class=Ultiem onthaasten in een eigen chalet">

Ultiem onthaasten in

een eigen chalet

Kamperen aan zee in een eigen Chalet, naast de vuurtoren op Camping de Vrijheid in Ouddorp. De camping bevindt zich pal achter de duinen, vanaf de camping loopt u zo het prachtige brede strand op. Een van de uitgestrektste en rustigste stranden van Nederland. De camping heeft 75 vaste standplaatsen.


Zelf genieten van een heerlijke vakantie of lange weekenden in een eigen chalet? Een mooiere locatie vindt je niet. Belangstelling voor een chalet op dit unieke plekje aan de Ouddorpse kust? Neem verblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Chalet kopen

Bekijk Plattegrond

Ontspannen en genieten aan de Noordzeekust

De wasruimte beschikt over een wasmachine en droger. Onze gasten zijn gesteld op hun rust en met elkaar zorgen wij er dan ook voor dat het rustig blijft. Voor de kinderen is er een natuurspeeltuin, tafeltennistafel en doordat de camping omgeven is door bos, natuurgebied en duinen kunnen de kinderen zich ook daar prima vermaken. De camping beschikt over 16 amp. stroomvoorziening, gas-, riool- en wateraansluiting. Het seizoen loopt van 1 april tot 1 november.


© 2024 Camping De Vrijheid | Ontwerp & Realisatie: NDRK & Peacock websites